Thursday, April 5, 2012

Terma dan Syarat

Ammaryusoff Photography memberi khidmat kepada pengantin yang sentiasa menutup aurat dan berpakaian sopan sepanjang majlis sepanjang majlis berlangsung.

1.
Harga adalah untuk kawasan  Muadzam Shah , Ibam , Kota Bahagia , Kota  Perdana , Perantau Damai dan Keratong.
2.
Caj tambahan dikenakan sekiranya majlis di luar kawasan  dan majlis pernikahan dilakukan pada hari berbeza.
3.
Deposit sebanyak 30% dari harga hendaklah dibayar selewat-lewatnya 2 bulan dari tarikh majlis, baki 40% setelah selesai majlis dan 30% lagi  semasa penyerahan album.
4.
Tempahan tanpa deposit tidak menjamin tempahan perkhidmatan.
5.
Jika berlaku pembatalan kami tidak akan memulangkan wang deposit kepada anda di mana ia dianggap kos kerugian kami kerana menolak tempahan lain setelah anda membuat pengesahan untuk tempahan perkhidmatan fotografer pada hari tersebut.
6.
Pembatalan oleh pihak kami akan dipulang deposit 100%.
7.
Semua gambar adalah hakmilik dan boleh digunakan oleh Ammaryusoff Photography untuk tujuan promosi. Sila maklumkan jika anda tidak mahu gambar anda dimuatkan ke dalam blog /facebook.
8.
Tempoh menunggu album siap adalah antara 20 hingga 60 hari untuk melakukan proses editing sehingga selesai final produk (album).Itu juga bergantung kepada jumlah pelanggan saya pada satu-satu masa.
9.
Kelewatan penghantaran akan dimaklumkan kepada pelanggan.
10.

11.
Ammaryusoff Photography berhak menahan penghantaran album bagi baki pembayaran yang belum dijelaskan. 
Ammaryusoff Photography berhak menghantar jurugambar kedua dan dimaklumkan awal kepada pelanggan sekiranya jurugambar utama tidak dapat hadir pada hari majlis.
12.
Pihak kami juga berhak membatalkan perjanjian sekiranya berlaku keraguan     dan penipuan dalam perjanjian yang dilakukan. Untuk keterangan lanjut sila hubungi @ SMS : 
Mohd Azami bin Sarju

013-9362131
No comments:

Post a Comment